Jag skyller på sommarvärmen...

Mjaaa, jag kan ju inte direkt påstå att jag suttit och svarat på mail fram tills nu.. Har försökt kontakta Anna som ska gäst outfita här i bloggen men hon vill inte riktigt svara så idag blir det tyvärr ingen outfit ifrån hennes sida! Men ni får stå ut, inspiration ifrån henne kommer att komma, även ifrån andra bloggläsare! Har mycket på gång nu nämligen. Hoppas alla haft en skön dag i solskenet förresten. Bloggen ligger lite lågt nu men sommarvärmen gör en ju lite utmattad, lovar att detta kommer att bättras! Tänkte lägga ut en dagens-outfit senare då ni ska få inspireras utav självaste mig så håll ögonen öppna kära ni! / Dagensoutfits

None
Någon som känner igen den här bilden? Den representerar ju alla dagens-outfits som publiceras.

Torsdag eftermiddag, solsken!

Hej hej bloggen! Nu är det torsdag eftermiddag, har legat och stekt i solskenet hela dagen och börjar bli riktigt brun nu kan jag lova. Har dock vart väldigt rastlös och sprungit ut och in ur huset en gång var femte minut... Jag vet att Anna skulle gästat oss här på bloggen igår men.. eftersom att gårdagen var en utav de värsta dagarna i mitt liv hitills så kommer Anna att gästoutfita här idag istället! Kul va?

Du som kommenterade anonymt - hör av dig igen via mail : [email protected].

Uppdaterar snart igen, nu ska jag svara på lite mail angående outfits och annat.




Besök Anna redan nu!

Anna/Avanna gästoutfitar här imorgon!



Många känner nog igen henne "Garderobsgrubbel och byråbekymmer"... Och ja, visst är det designern Anna med sitt klädmärke Avanna jag talar om! Imorgon kommer hon att gäst-outfita här på bloggen så missa för guds skull inte detta! Ska bli oerhört roligt tycker till och med jag. Hon kommer att inspirera er med en outfit, kanske blir det med kläder ifrån hennes design eller något helt annat... upp till bevis imorgon!

Vill ni besöka hennes blogg redan nu och kolla runt lite finns den att besöka här!

Nu får ni kära bloggläsare sova sött, efter att ha andats in havets rena luft i snart två veckor så blir man trött... Men imorgon väntar ännu en dag med mycket spännande innehåll.

Natti natti / Dagensoutfits

Vill du inspirera andra genom att visa upp din outfit?

I denna sommarvärme är det alltid härligt att se vad ni där ute hittar på för förnurligheter med era outfits...
Outfitsen känns så färglada och sprudlande, och accessoarerna glittrar kring handlederna. Och självklart
vill man visa upp sig när man känner sig sommarfräsch och solbränd. Det här är ett perfekt tillfälle, du får chansen att visa upp din outfit och inspirera alla läsare, och se här så enkelt det är:

Mejla till [email protected] och ha med följande i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det¨

Om du är intreserad är det bara att maila eller lämna en kommentar så hör jag av mig till dig inom väldigt kort!

/ DAGENSOUTFITS




Fyndat någonting på THE-HUGE sommar rea?

Har ni det? Det har faktiskt jag... en hel del. Massa linnen och tröjor, kostar ju absolut ingenting så vrf inte passa på? Tycker man inte om kläderna när man väl kommit hem är dom ändå värda att åtminstonde sova i... Här är ett utav mina fynd jag inte kommer sova en endaste minut i:

Den här lilla godingen lyckades jag övertyga mina föräldrar att jag skulle få
i födelsedagspresent... lyckades jag? Självklart!

Har ni gjort några härliga sommarfynd i sommar?

Jesus... long time ago!

Hej bloggen! Herre jesus kors och klackarna i taket var längesedan det var jag skrev.. skäms lite men kanske ska styra upp bloggen lite under kvällen här! :) Har ni outfits bilder får ni mer än gärna skicka dem till [email protected] så publiceras ni här i bloggen, låter väl roligt? Ska sätta mig och organisera lite här, skriver om en stund igen och ska då också ge lite bra modetips! Hej så länge / Dagensoutfit

RSS 2.0