Dagens outfit!



Idag gästoutfitar ELLINORAK här på Dagensoutfits! Hon inspirerar med en väldigt fin och stilren outfit, me like! Den går även lite i höstens färger som är dova toner, grått till exempel.


Ni kan kolla på Ellinors blogg här och få massvis med inpsiration!
Ifall ni fastnade extra mycket för något utav plaggen på outfiten så
finns dem i följande butiker;

Tröja från Zara
Kjol från Åhlens
Leggings från H&M
Skor från Skopunkten
Väska från H&M

Tack Ellinorak för att du ville gästoutfita här hos oss på www.dagensoutfits.blogg.se!



Det kommer ut en till Dagensoutfit lite senare i eftermiddag så kom då hit igen för ännu mer inspiration!
Nu när hösten närmar sig, så är det väl alltid lika intressant hur man klär sig? Hoppas att ni blev inspirerade utav Dagensoutfit, och skulle ni själva vilja vara med här på bloggen är det bara att maila till [email protected] eller skriv en kommentar så hör vi av oss och berättar mer. Glöm inte att vem som helst får vara med och inspirera med sin oufit!

/ Dagensoutfits

Idag gästoutfitar ELLI....

God morgon, god lunch! Hoppas ni alla har en bra dag, många sitter nog i skolan eller på jobbet vid den här tiden, inte jag dock. Alldeles strax kommer som vanligt dagensoutfit upp, idag är det ELLINORAK som inspirerar med en fin och stilren outfit.



Kom hit igen om en stund och bli inspirerad / Dagensoutfits

Dagens outfit!


Dagens gästoutfitare är Ewelyn - Kammarjungfrun som inspirerar med denna fina outfit;


Vi på Dagensoutfits tycker den är hel fin, och många skulle nog precis som vi
- göra vad som helst för Ewelyns fina body!

Chinos - second hand 45 kr
Body - second hand ca 100 kr
Skinnbälte - second hand 50 kr
Pumps - second hand gratis

Tack Ewelyn för att du ville vara med och gästoutfita på Dagensoutfits!


Vill ni läsare göra som Ewelyn och inspirera -
skicka ett mail eller skriv bara en kommentar så hör vi av oss!
/
Dagensoutfits

En blommig dagens outfits om bara några minuter!

Hej, får inleda detta blogginlägg med att jag är ledsen för den dåliga uppdateringen som blivit nu i dagarna, men har inte haft tid helt enkelt för är inte hemma för tillfället. Men nu har jag en liten lucka så tänkte ge er en inspirerande-dagens outfits om en stund. Det väntas idag något blommigt i form utav en body, sockersött! Detta och dagensoutfits blir nog den enda uppdateringen idag, men jag uppdaterar imorgon igen, så hoppas ni tycker det är okej och överlever bloggtorkan! En dagens-outfits om bara några minuter som sagt, så kolla då! Vill ni själva förresten vara med och gästoutfita här på bloggen så är ni mer än välkomna! Vi på Dagensoutfits älskar läsare som vill vara med och inspirera med sina fina outfits. Som tack får ni en länkning till er blogg, vilket förhoppningsvis resulterar i fler besökare. Så, vill ni vara med och inspirera skicka ett mail till [email protected] eller lämna bara en kommentar så hör vi av oss så fort vi kan!

Ha en fin måndag nu kära läsare / Dagensoutfits

Vill önska er en god natts sömn!

Jag tänkte bara önska er alla en god natts sömn innan jag går och lägger mig, och så tänkte jag säga att jag har en del på gång med bloggen så det kommer att hända en del här. Hoppas det uppskattas. Har ett antal Dagensoutfits på lager så imorgon väntas inspiration till er. Om ni själva skulle vilja vara med och visa upp era outfits är det bara att lämna en kommentar och säga att ni är intresserade, eller skicka ett mail till [email protected] så berättar jag mer!

Ha en fin natt nu så hörs vi imorgon igen / Dagensoutfits

Dagensoutfit!

None
Jätte fina Amanda gästoutfitar här på Dagensoutfit ikväll med en fin och inspirerande outfit. Personligen blev jag fullkomligt kär i hennes spets-tröja när jag såg den. Underbart fin!


Här har ni Amandas fina outfit! Inspireras nu rejält kära läsare,
och ifall ni fastnade för nåt utav plaggen så har Amanda köpt dem här;

Jeans - Gina tricot.
Spetstopp - H&M.
Vita tygskor till det!


Tack Amanda för att du ville vara med och gästoutfita samt inspirera med din fina outfit!

/ Dagensoutfits

Höstens måsten i bild;




Kavajen


Denna kavaj är en klockren höstkavaj.
Den har en hyfsat djup skurning, snygg knäppning och långa ärmar!
Denna godbit är även lätt att matcha snyggt med det allra mesta. Ifrån H&M, 398 kr!
www.hm.se


Stövletten

En klockren stövlett med lite skinn på näsan!
Inte det där flicksöta, utan lite attityd med en bredare klack och en snygg skärning.
Finns på Scorett för 1099 kr!
www.scorett.se


Spetsen

Spetsen får mer än gärna vara genomskinlig.
Ska se sött och sexigt ut på samma gång. Denna variant kommer ifrån Lindex för 249 kr!
www.lindex.se





Jag återkommer med det lite mer färstarka lite senare!

/ Dagensoutfits



Detta bör finnas i höstgarderoben 2008;



Mycket färg, gärna stora oversizade tröjor

Stövletter, de ska inte vara flick-söta, utan lite mer "råa"

Ingen har nog missat hösten stora trend - spets

Mönstrade tights och strumbyxor, gärna i en färgsprakande kulör

Kavajen ska finnas i höst garderoben


Lite utav informationen är tagen härifrån; Stureplan!


Om en stund kommer jag att visa upp snygga
exemplar på höstens måsten, missa inte det!

/ Dagensoutfits


Höst-listan is coming!

Hej. Fredag idag, skönt eller vad säger ni? Värdlens största förlåt för att uppdateringen inte blev som den skulle igår men olyckligtsvis så hände det någonting med mitt internet. Nu är det dock lagat så allt fungerar som det skall igen. Tänkte alldeles strax lägga upp höst-listan jag lovat, så check it out in a few minutes.


/ Dagensoutfits

Mina crokopräglade höststövlar!

Hejhej! Jag har ju lovat rätt länge att visa mina underbara höst-stövlar. Dess modell liknar lite en ridstövel, svart äkta skinn och skaftet är crokopräglat. Kan det bli snyggare, vackrare och mer underbarare? Svar: Nej! Lite senare kommer listan jag pratade om förut upp, och även en inspirerande dagensoutfits.

Här kommer såklart en bild på mina nya sötnosar;




Skulle du förresten vilja vara med och inspirera andra med din outfit? Isåfall är det bara att skicka ett mail till [email protected] eller lämna en kommentar så kan jag förklara mer!

/ Dagensoutfits



Bloggkoll!

Nu är bloggen äntligen med på bloggkoll;


Följ min blogg med bloggkoll

En liten update;

God lunch, inte hunnit uppdatera förrän nu men bättre sent än aldrig heter det ju! Tänkte bara säga att om en stund kommer en dagens outfit upp full utav inspiration, och även en lista där ni får veta alla höstens tränder och icke-tränder. Även om hösten hittat hit nu, så är det väl aldrig försent att uppdatera sin höst garderob? Bättre sent än aldrig som sagt... Detta sker alltså alldeles strax så kolla då!

/ Dagensoutfit

None

God kväll inspirationskällor!

God kväll kära blogg. Har inte så mycket att säga mer än att dom som vill vara med och inspirera med sina outfits gör det enkelt genom att skicka ett mail till [email protected] eller så lämnar man bara en kommentar här, så hör jag av mig nästan på direkten.

Om du väljer att maila gör du såhär:

Maila till [email protected] och ha med följande i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det¨

 
Kom igen nu, vi törstar utav inspiration!

/ DAGENSOUTFITS

Dröm-kombination...

Hej där ute!
Hoppas ni alla har haft en fin fin dag. Jag har spenderat min framför Photo shop och annat. Sitter just nu med ultra-blond färg i huvudet, gissa om jag ska bli snygg nu? Har ni läsare shoppat någonting idag? Någonting till hösten kanske? Känner att det var hur längesedan som helst som jag gjorde det, shoppade alltså. Nästa ting som ska in i min garderob är pälsen eller skinnhandskarna... Vart ska man börja? Jag börjar med att visa lite bilder på min DRÖM-kombination;





/ Dagensoutfits

Max Factor Masterpiece Max Mascara, N°01

Jag är en riktig hejare på att shoppa via internet, bara att trycka på en knapp och lite till sen kommer grejerna till mig. Underbart eller underbart? Sedan är det så bra för på internet finns det rabattkoder till var och varannan sida, är ju inte så att jag kan trippa in på HM i stan till exempel och stå där och säga 4589665% och så får jag 40% rabatt, no no! Det är så bra med internet. Sen har dom också ofta utförsäljningar och extra priser bara vissa dagar, som idag... http://www.parfym.se/ har en toppen mascara till ett bättre pris. Rekommenderat pris på denna mascara är 160:-, på parfym.se får du den för 99 kr idag! Ska man slå till? Ja det ska man!

Max Factor Masterpiece Max Mascara, N°01 Black


/ Dagensoutfits



Päls-inspiration

Var nyss på posten och hämtade ut några filmer som jag beställt ifrån CDON. Har hyrt dom så nu har jag ett tag på mig att kolla på dom innan dom ska skickas tillbaka igen. Dom har ingen förseningsavgift heller så ifall jag skulle råka glömma av filmerna så händer det inte så mycket, tur för mig! Har fixat lite med sidan idag, syns kanske inte så mycket för har inte gjort det synligt ännu. Ska snart visa upp mina nya stövlar med, och ge er lite inspiration. Kanske vill ni se mina pälsar också? Många gillar inte päls men man måste ju tänka på alla, så för dom som gillar pälsar så väntas inspiration här i bloggen om en stund...

 / Dagensoutfits

CDON.com

It´s true!


Idag ska jag...

Idag har jag bestämt mig för att göra lite nya små saker till bloggen. T  ex en ny dagensoutfit-logotyp och lite smått och gott. Ska först ta mig upp ur sängen, som jag inte så ovanligt ligger i just nu, och klockan har passerat halv tre. Lat? Jag? Nej! Ska visa mina stövlar lite senare, verkligen så underbart vackra. Under tiden vill jag att ni läsare skickar lite bilder på era outfits, så kan ni få vara med och inspirera andra här på bloggen och även få en länkning till er egna blogg. Vem som helst får vara med och inspirera med sin outfit. Mailet skickas till [email protected], eller så lämnar ni en kommentar om att ni är intresserade av att vara med, så kontaktar jag er!


/ Dagensoutfits


Dagens Kreta-Outfit

None


Idag är det fina Ellinor som gästoutfitar här i bloggen! På bilden ovan så ser vi en fin kreta-outfit. Lite annorlunda och roligt med en utomlands-outfit! Tack Ellinor för att du ville gästoutfita här på Dagensoutfit. Och ni andra läsare, bli nu inspirerade utav denna outfit som gör en glad! : >

Ifall du blev inspirerad och sugen på någonting utav det som Ellinor har på sig,
kan jag meddela att du antg måste åka till Kreta...

Kretaoutfit:
Silvriga skor - Kreta
Tunika - SåFin
Halsband -  Kreta 



Återkommer om en stund / Dagensoutfits

Tjuvkika på Dagensoutfits...


Här är en liten tjuvkik på vad ni kommer få inspireras utav senare...




/ Dagensoutfits :>

Möts jag utav rätt blogg.se?!

Förut när jag loggade in så möttes jag utav den här sidan, ska det verkligen vara såhär fult eller har min dator gått tillbaka till uppdateringen den gjorde någon gång under 2003? Looking REALLY bad!




 Är det såhär det ska se ut?

Aloha !

Aloha! Råkade fortsätta på mitt gamla spår även fast jag lovade saker sist, och eftersom att det här är en väldigt seriös blogg så ska jag nu, på heder och samvete skärpa till mig med uppdateringen! Satt och pysslade lite i Photo Shop förresten, sitter bara och sminkar om kändisar hela tiden, haha .. Såhär blev en utav make-oversen;


Kanske är inte efter reslutatet bättre men jag tycker hon blev lite finare i alla fall, och inte lika "smutsig"


Dagensoutfit kommer upp om en stund!


/ Dagensoutfits

RSS 2.0