Dålig uppdatering, no more!

Är otroligt ledsen att jag inte legat i med bloggandet i den hastighet som man kan önska! Ni kommer snart förstå att varje helg kommer denna blogg att vara så gott som död för då finns inte tiden till att sköta om den. Men nu är jag tillbaka, söndag kväll, back on track som sagt! Hoppas alla har haft en fin helg. Det hinner tyvärr inte bli någon dagensoutfit idag men det kommer upp imorgon, jag lovar. Ni kan få se den lilla bilden som alltid kommer med då en ny outfits läggs upp, så att ni känner att det är något på gång iaf! Om ni är intresserade av att visa upp era outfits här på bloggen så är det bara att mejla, ska visa er lite mer grundligt här nedan sedan, så läs vidare så kommer det! Ni får alla sova gott och ha en seg måndag, usch om ändå helgerna varade vecka ut och vecka in, hade vart min dröm. Fast iofs, då kanske bloggen aldrig hade hunnit uppdateras, haha får ju bara inte hända! Nej nu ska jag sluta prata om onödigheter, vi hörs imorgon igen!

DAGENSOUTFITS. BLOGG.SE BEHÖVER INSPIRATION, skicka in bild på din outfit!

image18¨


Hur gör jag om jag vill visa upp min outfit?

Mejla till [email protected] och ha med följande i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det


God morgon all of you !

Tjoho hoppas ni sovit gott! Jag springer runt här hemma och har ett stort problem, VAD SKA JAG HA PÅ MIG IDAG? Det är galet väder ute, hur härligt som helst. Jag behöver en svart jacka då jag endast har min vinterjacka för tillfället, nya skor.. Aa med andra ord är det lite smått kaos, haha :P Skicka in bilder på outfits, kom igen nu! Ni vet hur man gör annars är det bara att kolla i inläggen längre ner. Mejl adressen som gäller är; [email protected], inte med något S på outfits, så missa inte på det! Ha en underbar dag, uppdaterar senare!

/ DAGENSOUTFITS.BLOGG.SE

VÅRVÄDER!

God morgon! :)

Ska snart till bussen här men hinner så klart uppdatera lite innan dess. Fint väder idag faktikst, så ut och shopppa vår kläder med er! Uppdaterar mer senare, har väldigt bråttom! / Dagensoutfits.blogg.se

En härlig sommaroutfit!


Ursäkta mig mitt dåliga uppdaterande idag men har suttit och pluggat hela kvällen, har stort arbete som ska lämnas in om exakt... 49 min sedan är det försent! Iallafall så tänkte jag lägga ut en dagensoutfit nu när jag ändå är igång, blir en på mig idag igen faktiskt! Ni kan se den här nedanför;

image18
image19
En sommaroutfit bestående utav vit/blå randig
figursydd skjorta och vita cityshorts!

Hoppas ni tycker om denna... bakåtvänta outfit, haha kanske inte bästa vinkeln att ta en outfit ur men tar lite bilder ur det sk. arkivet! Iaf nu blir detta sista och nästan första uppdateringen för idag, börjar närma sig läggdags för min del nu! Ni får sova gott så höres vi imorgon igen.
/ Dagensoutfits.blogg.se

Har ni shoppat idag?

Har vart i skolan som så många andra idag och därför har det vart lite dålig uppdatering! Hoppas allt är bra iaf och att ni shoppat någonting idag. Någon som köpt något skoj? Ska nu sätta mig och plugga men kommer upp en outfit senare, håll ut ! / dagensoutfits.blogg.se

ÖVERRASKNING!


Ja det är sant, detta är en överraskning mina söta läsare! Kan ni gissa en gång vem personen på bilden är...?
Det är ju ingen annan än MIG SJÄLV! Haha, tänkte att ni kanske ville se lite utav hur min klädstil kan se ut ibland. Var dock tvungen att sätta en svart plupp över mitt huvud då mitt ansikte inte såg så lyckligt ut, haha. Vet inte riktigt vart mina kläder är köpta så kan inte tipsa er om vart ni ska köpa dem men kan iallafall inspirera er till att köpa liknande ifall ni tycker om vad ni ser!

image18

image17
Detta är min inspiration till er!

Detta blir dagens sista uppdatering för nu är det nämligen läggdags för mig. Ni får sova underbart och drömma om outfits så hörs vi imorgon igen! Glöm aldrig att ni hela tiden kan skicka in era outfits på [email protected], mer information finns i några inlägg längre ner! Natti natti på er alla nu. / Dagensoutfits.blogg.se

Kvällen närmar sig...

Klockan tickar och det var några timmar sedan bloggen uppdaterades...

Vad har ni gjort idag? Ägnat dagen i ända till att fundera på vad ni ska ha på er imorgon kanske? Jag har iaf suttit och studerat, hur tråkigt som helst, speciellt när man inte kommer någonstans! Skicka gärna in era outfits, inspiration i massor behövs! Uppdaterar senare, hoppas ni överlever.


/ dagensoutfits.blogg.se

Massor med sol!

God morgon, god eftermiddag?

Hoppas alla har fullt upp med att ha en underbar dag i denna strålande sol som skiner! :) Skicka in massor med vår-outfits är ni söta, vill så gärna ha lite inspiration. Var sålänge sedan det var vår så vet knappt vad man ska ha på sig! Har ni glömt hur man gör när man skickar in sin outfit så kan ni bara läsa här nedanför;

Mejla till [email protected] och ha med följande punkter i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det


Gör det nu så att vi kan se lite våriga outfits här på bloggen! :)
/ Dagensoutfits

Läggdags!

Hej hej bloggen!
Jag tänkte gå och lägga mig nu men tänkte bara säga god natt och att det blir massor med uppdatering imorgon.

Sov så gott och dröm härliga drömmar om dagensoutfits!

God kväll!

Hoppas att många tyckte om karinolofssons outfit som går att se nedanför detta inlägget! Många känner nog till Karin Olofsson. Jag personligen blir väldigt glad av att läsa hennes blogg och se hennes bilder och hennes kläder. Hennes liv verkar så färgstarkt på något sätt. Hennes bilder är färgstarka och kläderna hon har på sig är aldrig grå och tråkiga. Det jag nyss nämde är något det inte finns mycket utav, det är därför Karin är så unik på sitt sätt! För att få massvis med inspiration så bara måste ni kika på inlägget nedan för att se Karin Olofssons outfit! Ni kan också besöka hennes blogg för att ta del utav hennes färgstarka och roliga liv!

Om ni skulle vilja skicka in bilder på era outfits och inspirera andra här på bloggen så gör ni det mycket enkelt genom att skicka bilder på outfiten, bloggnamn, var plaggen är köpta och något mer ifall ni vill nämna det! Detta gör ni på [email protected]!


Dagensoutfit för första gången!


Nu är det faktiskt såhär att jag ska presentera dagensoutfit för allra första gången här på bloggen. Eftersom att det är ett speciellt tillfälle så är såklart också outfiten lite extra speciell då det är självaste Karin Olofssons oufit. Tror att ni alla läst hennes blogg åtminstonde en gång, om inte så kan ni läsa den här!

image15

image14

Jacka: Zara
Blå tröja: H&M
Kjol: Bikbok
Sjal: Bikbok
Sneakers: Reebok

Besök gärna Karins blogg här!





Vill du inspirera andra genom att visa upp din outfit?

Mejla till [email protected] och ha med följande punkter i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det

Tillbaka!

Kanske inte många som undrat vart jag tagit vägen men har iallafall haft andra saker för mig. Är trött och har ont i huvudet så om ni har väldigt stor tur så kommer en outfit upp senare annars blir det imorgon! Lämna gärna en kommentar efter er så jag vet att det är levande och inte döingar som är inne på den här bloggen och kikar.


God morgon därute

Hoppas ni alla sovit gott, det har inte jag gjort, drömt konstigt och vaknat varannan sek i princip. Det har inte kommit ut någon outfit ännu men det har lite med att göra att denna sidan startades upp igår! En outfit kommer att läggas ut senare, har några st på gång ifrån folk som hört av sig osv. Skicka gärna in era outfits, inspiration behövs! Om ni inte vet hur ni ska gå till väga om ni är sugna på att skicka in och inspirera med era outfits finns beskrivning bland de närmsta inläggen här under!

Uppdatering kommer snart igen.

En tillfällig header på plats!

Ja nu börjar det lika grejer! Fick klistra ihop en header som vi kan ha tillfälligt tills jag ordnar något bättre. Men den här duger helt okej sålänge :) Härligt att allting fungerade till slut, säg till ifall ni ser några små fel så ordnar jag det med en gång. Nu är det bara för er att skicka in era outfits och inspirera varann! Har ni glömt hur det hela går till kan ni bara kika lite nedanför.




Vill du inspirera andra genom att visa upp din outfit?

Mejla till [email protected] och ha med följande punkter i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg, ex; dagensoutfits.blogg.se
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det

God afton!

Klockan tickar och jag sitter och fixar och donar med allt ifrån stilmallar, kodmallar och färger hit och dit. Det största återstående problemet är att jag måste göra en snygg header. Tycker det är otroligt svårt och har inte alls mycket idéer i mitt huvud för tillfället, men får låta dem komma till mig om det inte finns någon snäll och duktig där ute som vill ge en hjälpande hand!

Ni kanske undrar varför det inte kommit upp några outfits ännu, kan berätta att det är för att jag vill ordna allting lite grann först så jag känner att jag kan börja med outfitsen sedan! Ni får jätte gärna mejla in era outfits under tiden. Inom kort kommer också karinolofsson.se att få visa upp sin outfit här på bloggen, det ska bli roligt att se!

Ni får alla ha en bra kväll så fortsätter jag med arbetandet här på bloggen.

Allt på sin plats inom kort!

Ursäkta röran, ombyggnation pågår!

image4

DAGENSOUTFIT!

Tanken bakom dagensoutfit är att ni läsare ska få och ge varandra inspiration!



Vill du inspirera andra genom att visa upp din outfit?

Mejla till [email protected] och ha med följande punkter i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg, ex; dagensoutfits.blogg.se
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det


Käraste Läsare!

Denna nya blogg är uppstartad idag 11/4 med tanken om att alla vi bloggläsare ska ge varann inspiration om dagens outfits. Alla har vi väl alltid lite problem på morgonen då vi ska välja kläder, så denna blogg ska bli som en liten räddning. Ni läsare kommer att få era outfits publicerade här ifall ni vill, och så kan andra gå in och få massvis med härlig inspiration.

Vill du visa upp din outfit?

Mejla till [email protected] och ha med följande punkter i ditt mejl:

- Vart är plaggen köpta, pris om du vill nämna det och kommer ihåg det
- Bild på outfiten
- Ditt blogg namn, då vi kommer att länka till din blogg, ex; dagensoutfits.blogg.se
- Om du har några tips angående outfits får du nämna det


RSS 2.0